Haluatko tehdä brändistäsi median?

 
 

Me emme usko sisältöihin sisältöjen vuoksi. Sen sijaan kysymme miksi. Miksi teemme tämän sisällön? Mikä on sen tarkoitus ja merkitys ja miten se palvelee liiketoiminnan tavoitteita pitkäaikaisesti?

Sisältöpaljouden ja retargetoinnin maailmassa brändien suurin haaste on se, miten ne saavat pidettyä kuluttajan huomion riittävän pitkään, jotta tunneside ehtii muodostua. Sloganit tai jinglet eivät enää riitä. Pelkät sisällöt eivät enää riitä.

Pitkäjänteinen bränditarinankerronta on ainoa keino saada kuluttaja sitoutumaan brändiin. 

 

Palvelumme

 

Omamediat: Haaveiletko brändimediasta, joka kilpailee ihmisten ajankäytöstä Netflixin ja perinteisten medioiden kanssa? Me osaamme toteuttaa sen! Löydämme teemat ja konseptit, jotka puhuttelevat juuri sinun brändisi kohdeyleisöjä. Teemme sisältöä, joka koskettaa ja sitouttaa – saa aikaan toimintaa.

Yksittäiset sisältökonseptit ja sisällöt: Me autamme, jos haluat miettiä brändimediasi sisältökonseptit uusiksi tai tavoitella sisällöillä uutta kohderyhmää tai uudenlaista reaktiota. Teemme tilauksesta timanttista sisältöä – sekä kampanjanomaisesti että jatkuvasti.

Koulutukset: Räätälöimme juuri tarpeitasi vastaavan kirjoitus-, tarinankerronta- tai editointikoulutuksen. Opit paremmaksi kirjoittajaksi ja teet jatkossa sisältöjä, jotka saavat itkemään, nauramaan, haukkomaan henkeä ja kertomaan kaverille.