Sato

sato58.png
 
 
 

Asuntosijoitusyhtiö SATO valitsi meidät jatkuvaksi sisältömarkkinoinnin kumppanikseen. Olimme mukana kirkastamassa bränditarinaa ja suunnittelimme kirkastetun bränditarinan mukaiset kattokonseptit: uudistimme muun muassa SATOn uutiskirjeiden visuaalisen ilmeen ja tuotamme viikoittaiset sisällöt Kotona.fi –sivustolle. Ideoimme jatkuvasti uusia kampanjoita ja sisällöllisiä ulostuloja, jotka kertoisivat SATOn bränditarinaa mahdollisimman tuloksekkaasti. Teemme tiivistä yhteistyötä mainos- ja mediatoimistojen kanssa löytääksemme yhdessä asiakkaallemme parhaat markkinointiviestinnän ratkaisut. Tekemistämme ohjaa data, kokemuksen tuoma näkemys sekä yhteistyössä syntyneet oivallukset.
Arvioimme ja kehitämme työtämme jatkuvasti asiakkaan asettamien markkinointiviestinnän mittarien mukaan.

 
sato2.png
sato3.png