Mandatum Life

refe-mandatum-1.jpg
 
 
 

Mandatum Life ja WWF halusivat julkaista oppaan, joka auttaisi sijoittajia vähentämään sijoitusten hiilijalanjälkeä sijoitustavoitteet huomioiden.

Koska oppaan piti olla paitsi informatiivinen myös houkutteleva, Mandatum Life pyysi meitä suunnittelemaan oppaan ulkoasun ja jäsentelemään valmista sisältöä. Tyylikäs Riskeistä mahdollisuuksiin – Sijoittajan opas ilmastoriskien hallintaan ilmestyi sekä digitaalisesti että printtinä vuoden 2018 alussa.

Keväällä 2018 pääsimme tuottamaan Mandatum Lifen arvostetun ja laadukkaan Life Magazinen. Vastasimme lehden toimitusprosessista, tilasimme ja editoimme jutut ja kirjoitimmekin muutaman. Sukelsimme syvälle talousmaailmaan ja löysimme uusia näkökulmia siihen, mikä on kiinnostavaa sijoittamisen maailmassa juuri nyt – ja tulevaisuudessa.

Lue Riskeistä mahdollisuuksiin -opas täältä.

Lue kevään 2018 Life Magazine täältä.

 
refe-mandatum-2.jpg
refe-mandatum-3.jpg
life-refe-1.jpg