Suomen Tekstiili & Muoti ry

Fab.jpg
 
 
 

Suomen Tekstiili & Muoti ry halusi ravistella mielikuvia suomalaisesta tekstiili- ja muotialasta. Yhteistyökumppanilta odotettiin näkemystä tilanteen ratkaisemiseksi. Gut Studio valikoitui STJM:n kumppaniksi kilpailutuksessa ja konseptoi ja toteutti FAB-julkaisun, jota on nyt ilmestynyt kaksi numeroa. Parhaimmillaan printillä voi tavoittaa monta kohderyhmää, tässä tapauksessa alan yrittäjiä, mediaa, päättäjiä ja rahoittajia. Lukijoita hemmotellaksemme yhdistimme bisnestarinoihin muotilehden ulkoasun. Printti ei nimittäin ole kuollut – vain yhdentekevä printti on.

”Gut sai erinomaisesti kiinni siitä, mitä lehdeltä halusimme ja mitä sillä tavoittelimme. Workshoppaamalla löysimme lehdelle juuri oikeat viestit, äänensävyn ja tyylin. Prosessi oli selkeä ja hyvin aikataulutettu, tekijät ammattitaitoisia. Gutilla oli paljon annettavaa lehden sisältöön. Lehdestä tuli laadukas, asiantunteva ja kaunis näyteikkuna suomalaiselle tekstiili- ja muotialalle. Voin suositella yhteistyötä lämpimästi!”

– Mari Kamaja, viestintäpäällikkö, Suomen Tekstiili & Muoti ry

 
 
Fab_sisa3.jpg

 

 

Leena OravainioGut Studio Oy