Me olemme Gut

 

Anna-Kaari Hakkarainen

Osakas
Bränditarinat, konseptit, sisällöt
anna-kaari.hakkarainen@gut.fi
 

Anna-Kaari on kokenut tarinankerronnan osaaja ja luovien, myyntiä kasvattavien brändinarratiivien ja konseptien rakentaja. Hän haluaa luoda brändejä, joilla on syvä ja merkityksellinen suhde ihmisten elämään. Tarinankerronta on käsityöläisammatti, jota Anna-Kaari on harjoitellut eri näkökulmista yli 15 vuoden ajan: viimeksi sisältömarkkinointitoimisto Vapa Median luovana johtajana, Olivia-lehden lifestyle-toimituksen toimituspäällikkönä ja Muoto-lehden päätoimittajana (Muotoilujournalismin Vaasa -palkinto 2006). Hän on myös julkaissut kolme Tammen kustantamaa romaania.

Anna-Kaari on kokenut kirjoittamis- ja tarinankerrontavalmentaja. Hän kouluttaa myös muodin markkinointia, konseptointia, luovaa kirjoittamista ja ajattelua, editointia sekä brändinarratiivien rakentamista.


Laura Mattila

Osakas

Viestintä, sisällöt, konseptit

laura.mattila@gut.fi

 

Laura on viestinnän ammattilainen, joka osaa ja uskaltaa ajatella perinteisen viestinnän uusiksi. Lauran motto on, että maailma ei tarvitse yhtään turhaa tiedotetta. Laura on palkittu huippukirjoittaja (Vuoden aikakauslehtitoimittaja, Suuri journalistipalkinto -finalisti), joka on erityisen taitava rakentamaan koukuttavia tarinoita ja oivaltavia konsepteja. Laura on hionut ammattitaitoaan vuosien ajan, viimeksi viestintätoimisto Milttonin konsulttina, Olivian toimituspäällikkönä ja alun alkaen Aamulehden urheilutoimittajana.

Laura on kokenut ja taitava kirjoittamis- ja mediavalmentaja, joka on kouluttanut sekä toimittajia että useiden suurten suomalaisyritysten toimitusjohtajia, hallituksia ja asiantuntijoita.


Tia Nikkinen

Osakas

Asiakkuudet, konseptit, sisällöt

tia.nikkinen@gut.fi

 

Tia on kokenut prosessijohtaja, joka on työskennellyt maan johtavissa medioissa: päätoimittajana ja toimituspäällikkönä Oliviassa, toimituspäällikkönä Trendissä ja toimittajana muun muassa Suomen Kuvalehdessä ja Nelosen uutisissa. Tia hahmottaa nopeasti erilaisten kohderyhmien tarpeet ja osaa rakentaa hiottuja ja kohdennettuja konsepteja.

Tia on vetänyt sujuvasti maaliin laajoja kokonaisuuksia, joissa on ollut mukana useita liiketoimintayksikköjä. Näistä Oma Olivia -digipalvelun pelillistäminen oli ehdolla Aikakauslehtien liiton Edit-kilpailussa vuoden digitaaliseksi ratkaisuksi. Tia on hoitanut menestyksekkäästi brändi- ja sidosryhmäviestintää, ollut mukana järjestämässä erilaisia asiakastapahtumia ja vetänyt koulutuksia editoinnista. Tia pitää huolen, että Gutin asiakkaiden jokainen toive kuullaan ja ongelmiin löydetään ratkaisu sovituissa aikatauluissa.


Leena Oravainio

Osakas

design, brändi-ilmeet ja jatkuvat sisällöt

leena.oravainio@gut.fi

 

Leena on näkemyksellinen ja strategisesti ajatteleva AD, joka osaa puhutella ihmisiä designin ja tarinoiden avulla. Leenalla on yli kymmenen vuoden kokemus muotiin, kauneuteen, lifestyleen ja hyvinvointiin liittyvästä visuaalisesta tarinankerronnasta: hän on ollut vastuussa maan johtavien muoti- ja naistenlehtikonseptien brändiuudistuksista, viimeksi Ellen AD:na.

Leena on suunnitellut useita verkkomedioita ja ollut mukana luomassa muun muassa Saveur Blog Awardseissa parhaana blogiulkoasuna palkitun Vanelja.com-sivuston brändi-ilmettä. Leena on tehnyt pakkaussuunnittelua, yritysilmeitä, kuvituksia sekä oppi- ja keittokirjoja. Kaikkia Leenan töitä yhdistää raikas ja punnittu kädenjälki.


tiina_vaaka.jpg

Tiina Taskula

Asiakkuusjohtaja

tiina.taskula@gut.fi

 

Tiina Taskula (KTM) on Gut Studion uusi asiakkuusjohtaja. Tiina siirtyi Gutille Vapa Medialta, jossa hän toimi yrityksen asiakkuusjohtajana ja asiakkuustiimin vetäjänä. Tiina osaa ajatella asiakkuuksia strategisesti ja kokonaisvaltaisesti. Hän pitää niin kokonaisuuden kuin yksittäiset projektit rautaisessa otteessaan ja huolehtii, että kaikki tekeminen palvelee ja kehittää asiakkaan liiketoimintaa ja edesauttaa pitkän linjan tavoitteisiin pääsyä.


Kaipaatko inspiraatiota? Haluatko istahtaa hetkeksi? Tervetuloa toimistollemme Mechelininkadulle ihmettelemään ohi kulkevia ihmisiä ja autoja ja juomaan kuppi hyvää kahvia tai japanilaista vihreää teetä. Tervetuloa!

 

Gut Studio

Mechelininkatu 19, katutaso

00100 Helsinki