Pääsimme tekemään yhtä unelmiemme projektia viime syksynä, kun aloimme valmistella Robert's Coffeen kanssa coffee table bookia yrityksen 30-vuotisjuhlan kunniaksi.

Laadukas lifestyle-kirja oli ollut meidän toiveissa yrityksen perustamisesta alkaen. Emme olleet haaveemme kanssa yksin.

”Olin haaveillut viisi vuotta laadukkaan coffee table bookin tekemisestä, mutta aikaisemmin alalla ei ollut toimistoa, joka olisi sellaisen osannut tehdä”, Robert’s Coffeen luova johtaja Henrika Paulig sanoo.

Robert – Nautinnollisen elämän oppikirja oli siis projekti, jossa yhtyi kaupallisten tavoitteiden lisäksi kaikkien tekijöiden unelmat. Uskallamme väittää, että se näkyy lopputuloksessa: kirjan jokaiselta sivulta paistaa se, miten suurella rakkaudella ja intohimolla se on tehty. 

Kirja esittelee kaunista maailmaa Robert's Coffeen brändin takana. Se pureutuu nautinnolliseen elämään ja antaa konkreettisia neuvoja, miten elämään saa pientä taikaa. Robert's Coffeen perustajan Robert Pauligin lisäksi äänessä ovat muun muassa muotoilija Robin Falck, floristi Hanna Piippo, joogaopettaja Kylli Kukk ja kuvataiteilija Ilari Hautamäki. He kaikki avaavat tarinallisten juttujen muodossa nautinnollisen elämän salaisuutta.

Toivottavasti sinä rakastat kirjaa yhtä paljon kuin me! Pääset selailemaan sitä Robert's Coffeen kahviloissa, jossa kirjaa on myös myynnissä.