Me olemme Gut

 
 

Anna-Kaari Hakkarainen

Osakas

anna-kaari.hakkarainen@gut.fi

Anna-Kaari (TAM) on tutkinut tarinan voimaa ja vaikutusta yli 15 vuoden ajan. Hän rakastaa luovaa ongelmanratkaisua ja suunnittelua – sen miettimistä, miten asiat voisi tehdä vielä paremmin ja merkityksellisemmin. Anna-Kaari on toiminut muun muassa Vapa Median luovana johtajana, Olivia-lehden toimituspäällikkönä ja Muoto-lehden päätoimittajana (Muotoilujournalismin Vaasa -palkinto). Hän kirjoittaa iltaisin ja öisin proosaa ja on julkaissut kolme Tammen kustantamaa romaania.

Anna-Kaari on kouluttanut niin suomalaisten yritysten johtoa kuin alan opiskelijoita muun muassa konseptoinnista, kirjoittamisesta ja tarinankerronnasta sekä tarinan hyödyntämisestä niin brändien rakentamisessa kuin jatkuvassa monikanavaisessa sisällöntuotannossa.

Tutustu Anna-Kaariin!

Anna-Kaari Helsingin Sanomissa

Anna-Kaari Journalisti-lehdessä

 
 

Laura Mattila

Osakas

laura.mattila@gut.fi

Laura (FM) on viestinnän ammattilainen, joka osaa ja uskaltaa ajatella perinteisen viestinnän uusiksi. Laura on palkittu kirjoittaja (Vuoden aikakauslehtitoimittaja, Suuri journalistipalkinto -finalisti), joka on erityisen taitava rakentamaan koukuttavia tarinoita ja oivaltavia konsepteja. Laura on hionut ammattitaitoaan viestintätoimisto Milttonin konsulttina, Olivian toimituspäällikkönä ja alun alkaen Aamulehden urheilutoimittajana.

Laura on kokenut kirjoittamis- ja mediavalmentaja, joka on kouluttanut sekä toimittajia että useiden suurten suomalaisyritysten toimitusjohtajia, hallituksia ja asiantuntijoita.

 
 

Tia Nikkinen

Osakas

tia.nikkinen@gut.fi

Tia on työskennellyt maan johtavissa medioissa: päätoimittajana ja toimituspäällikkönä Oliviassa, toimituspäällikkönä Trendissä ja toimittajana muun muassa Suomen Kuvalehdessä ja Nelosen uutisissa. Tia hahmottaa nopeasti erilaisten kohderyhmien tarpeet ja osaa rakentaa heitä puhuttelevia konsepteja ja sisältöjä.

Tia on klassinen timantinhioja, joka rakastaa kirkkaita suunnitelmia, huolella editoituja tekstejä ja loppuun asti viilattuja kokonaisuuksia. Hän on kouluttanut esimerkiksi editoinnista, kirjoittamisesta ja somemarkkinoinnista.

 
 

Leena Oravainio

Osakas

leena.oravainio@gut.fi

Leena (TAM) on näkemyksellinen ja strategisesti ajatteleva AD, joka osaa puhutella ihmisiä designin ja tarinoiden avulla. Leena on ollut vastuussa maan johtavien lifestyle-lehtikonseptien brändiuudistuksista, viimeksi Ellen AD:na.

Leena on suunnitellut useita verkkomedioita ja ollut mukana luomassa muun muassa Saveur Blog Awardseissa New Yorkissa maailman parhaana blogiulkoasuna palkitun Vanelja.com-sivuston brändi-ilmettä. Leena on tehnyt myös pakkaussuunnittelua, yritysilmeitä, kuvituksia sekä oppi- ja keittokirjoja. 

 
Tiina_gut_vaaka_web.jpg

Tiina Taskula

Asiakkuusjohtaja

tiina.taskula@gut.fi

Tiina (KTM) on Gut Studion asiakkuusjohtaja. Tiina siirtyi Gutille Vapa Medialta, jossa hän toimi yrityksen asiakkuusjohtajana ja asiakkuustiimin vetäjänä. Tiina osaa ajatella asiakkuuksia strategisesti ja kokonaisvaltaisesti. Hän pitää niin kokonaisuuden kuin yksittäiset projektit rautaisessa otteessaan ja huolehtii, että kaikki tekeminen palvelee ja kehittää asiakkaan liiketoimintaa ja edesauttaa pitkän linjan tavoitteisiin pääsyä.

 

inga_web.jpg

 

Inga Tammivuori

Designer

inga.tammivuori@gut.fi

Inga Tammivuori (Muotoilija AMK) on vahva brändimuotoilun ammattilainen, joka rakastaa kertoa tarinoita visuaalisin ja esteettisin keinoin. Hänelle on kertynyt monen vuoden kokemus brändiuudistuksista ja suunnittelutyöstä. Inga hahmottaa nopeasti asiakkaiden näkemykset ja toiveet ja osaa yhdistää niihin aina ajan hengen mukaisen kädenjälkensä. Hän ammentaa työhönsä inspiraatiota ympäröivästä maailmasta ja on mestari löytämään ilmiöitä, jotka näkyvät vasta heikkoina signaaleina. Inga tekee niin art directorin kuin graafikon töitä, stailausta, valokuvausta ja kuvituksia sekä pakkaus- ja brändimuotoilua. Hän on työskennellyt sekä isoille pörssiyhtiöille että pk-yrityksille ja niche-merkeille laajasti eri toimialoilta – kaikkea hänen tekemistään yhdistää syvä ymmärrys brändeistä ja siitä miten niistä kerrotaan ja miten niitä rakennetaan visuaalisesti vaikuttavasti.

 

 

Kaipaatko inspiraatiota? Haluatko istahtaa hetkeksi? Tervetuloa toimistollemme ihmettelemään Diananpuiston kauneutta  ja juomaan kuppi hyvää kahvia tai teetä.